İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ - OTOMASYONU +90 224 252 62 72

Çalışan Sağlığı Takibi

Deneyimli ekibimiz 7/24 hizmetinizde

İSOSİS İsg Yazılımı ; Çalışan Sağlığı İçin Güvenli ve Etkili Bir Çözüm Üretiyoruz

Periyodik muayene içeriği işyeri tehlike gurubuna bakılmaksızın ek-2 formu tüm çalışanlara düzenlenir.

 

Amaç çalışanın sağlığını her daim kontrol altında tutularak olası bir salgın hastalığı önlenerek önce işyerine sonra topluma yayılmasını önlemektir. Ayrıca çalışanın meslek hastalığına yakalanmalarını önlemek için her daim sağlık gözetimini dinamik tutarak işverenin maddi yaptırımlarla karşı karşıya kalmasını önlemek, bu süreçte iyi bir periyodik takip uyarı sistemine ihtiyaç vardır. Teknolojinin sunmuş olduğu imkanları dijital sinir sistemi haline getirerek en hassas sinir uçlarını anlık harekete geçirerek unutma ve atlama durumlarını ortadan kaldıran bir isg yazılımına ihtiyaç vardır.Falkon Bilişim olarak 30 yılı aşkın bir süredir iş sağlığı ve güvenliği alanında geliştirdiğimiz İSOSİS – İsg Yazılımımız ile yüzlerce işletme/kurum ve kuruluşların hizmetindeyiz.

Özellikle belirli periyotlarda yapılması gereken sağlık hizmetlerinin, çalışanın talebi veya iş yeri hekimin takibi ile klasik dosyalarda takip edilmesi gün geçtikçe zorlaşmaktadır. İş yerinin çalışan değişimi indeksi, çalışan sayısının yüksekliği, iş yeri hekimin veya sağlık personelinin olmayışı yada iş yeri hekimi değişimi durumunda açık noktalar oluşmaktadır.

İşverenin sorumluluğunda olan bur durum yani çalışma ortamın sağlık ve güvenliğinden birinci derecede işveren sorumludur ve yükümlüdür. İş yerinde iş sağlığı ve güvenliği birimini muhasebe gibi, finans gibi, insan kaynakları gibi, özerk bir birim olarak faaliyette tutması işverenin faydasınadır. Bu birimin bir kanunu olduğunu hatırlatarak 6331 sayılı mevzuatın burada yapılan ve istenen belge ve bilgiler kanunla tanımlanmış. İşverenin korkulu rüyası olmaması için açık seçik tanımlanan kanun ve yönergeleri aynı zamanda işverenin çalışanın ve devletin ödevlerini, sorumluluklarını da çok güzel tanımlamış. Aslında iş sağlığı güvenliği bir hizmet değil yapılması gereken en temel ödev, çünkü insana verilen önemi yani çalışanın değerli olduğunu hissettirirken, şirket aidiyet duygusunu pekiştirip, gönüllük duygusunu çalışma ortamına taşırken, mutlu çalışan memnun patron sonucunu beraberinde getirmektedir.

İSOSİS İş Sağlığı ve Güvenliği Yazılımı, işverenlere sadece yasal yükümlülüklerini eksiksiz yerine getirme konusunda değil, aynı zamanda çalışanların sağlığını etkili bir şekilde takip ederek salgın hastalıkları önleme, meslek hastalıklarını azaltma ve işyerindeki sağlık ve güvenliği daha iyi yönetme imkanı sunarak, hem işverenlerin maliyetlerini düşürüyor hem de çalışan memnuniyetini artırıyor.

 

Bize yazın

Yardımcı olmamızı istediğiniz bir konuda, bize mesaj bırakın.

ya da iletişim sayfamız
Doğrulama hatası oluştu. Lütfen alanları tekrar kontrol edin.
Teşekkür ederiz! Mesajınız ulaştı.